El Nostre Patrocinador

Des de fa poc, som patrocinats per la Clínica Tecma, la qual és el nostre patrocinador oficial, logo que lluïm orgullósos.

Clínica Tecma està ubicada en el polígon Tisneres d'Alzira (València) enfront de l'Hospital de la Ribera, localitat que té més de 45.000 habitants i capital de la Ribera Alta, que sumada a les altres comarques ascendix a 280.000 habitants.

Va ser fundada en 2007 pel doctor Jorge Candel, especialitzat en Medicina Esportiva d'elit i amb una contrastada experiència en la medicina esportiva. Cap dels Servicis Mèdics del València C.F. durant 15 anys, Metge de la Selecció Espanyola de Futbol guanyadora de l'Europeu d'Àustria i Suïssa del 2008 i altres tants llocs de gran rellevància dins del món de la medicina de l'esport.

Des dels seus començaments, Tecma treballa per oferir medicina de màxima qualitat a la societat per mitjà de la combinació de professionals amb un gran bagatge i vocació professional. A més, un dels principis pels quals treballa cada dia l'equip de Tecma és el d'aplicar les últimes tecnologies a cada servici mèdic per a aconseguir uns diagnòstics i tractaments més detallats i tècnics si és possible.

Així mateix, des de 2007 fins a l'actualitat, Clínica Tecma es preocupa per innovar i ampliar els seus servicis, per a fer el centre el més complet possible i seguir a l'avantguarda de la medicina

Accedix a la plana