Duatló d´Alzira / Duatló de la Dona

El pròxim 28 de Gener del 2018 es realitzarà la 5ena edició del Duatló de la Ciutat d´Alzira, aquest duatló constarà, com ja és habitual, de dos proves:

La primera prova, el  IV Duatló de la Dona, serà de distància supersprint i constarà de 2,250 km de carrera a peu a una única volta, seguits de 9,050 km de ciclisme a dos voltes, i finalitzant amb 1,160 km de carrera a peu, també a una única volta.

La segona prova, el Duatló d´Alzira, serà de distància sprint i constarà de 4,950 km de carrera a peu a una única volta, seguits de 19,500 km de ciclisme a dos voltes, finalitzant amb 2,450 km de carrera a peu, també a una única volta.

Es tracta d’una prova limitada a 100 dones per a la distància supersprint i 750 participants per a la prova sprint, permetent-se la pràctica del drafting en ambdúes proves, però no entre participants de diferent sexe.

Pel que respecta als circuits, la primera carrera a peu s’inicia a la pista d’atletisme, passant per una de les principals avingudes de la ciutat, i pel seu passeig fluvial, mentre que el circuit de bicicleta recorre tot el cordó que envolta la ciutat, amb un tram ascendent situat a la pujada del Santuari de la Verge del Lluch, i l’última part de carrera a peu, dins del circuit de cross del poliesportiu, tenint la meta dins de la pista de atletisme.

Les inscripcions es realitzaran a través la pàgina de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, utilitzant el següent enllaç Inscribete.

Si voleu més informació referent al nostre duatló, vos deixem l’enllaç del reglament de la prova.
Reglament Duatló d´Alzira

A més dels circuits, disponibles al enllaç Circuits

Salutacions, i vos esperem el pròxim 28 de Gener!!!!