Com formar part de la nostra gran familia:

Aquestos són els aspectes del club que t’interessen:

Pel fet de ser membre del club tindràs un preu especial al traure’t l’abonament en la Piscina Municipal d’Alzira, a més a més treballem amb La Clínica Tecma, la cual compta amb fisios, entrenadors, etc... on podràs gaudir d’interesants descomptes per pertànyer al nostre club.

El club també tramita la llicència federativa dels seus membres a un preu més reduït que si es tramita com a triatleta independent. Cal recordar que el fet d’estar federat, a més d’estar cobert amb un segur d’accidents, et dona privilegis d’inscripció en la major part de les proves de la Federació i a un millor preu que els participants no federats.

Els membres del club també tenim un preu especial a les inscripcions al nostre Duatló d’Alzira i Duatló de la Dona.

Sent membre del club, podràs accedir a les nostres equipacions, tant de triatló, com ciclisme, running o natació, a més de xàndal o sudadera, a les que no podries optar si no formares part del club. No és obligatori comprar-se les equipacions del club, però t’assegurem que lluiràs d’allò més guapo/a en les competicions on vages perque tenen un disseny xulíssim.

Fer-te soci sols implica el pagament de una única quota anual i amb la formalització de la teua inscripció et donarem un regal de benvinguda.

La quota anual és molt assequible, i cada any realitzem diferents actuacions per a que aquesta quota siga el més profitosa possible per als nostres membres. Per a esta temporada 2020 sols has de demanar-nos informació, de segur t´agrada el que et contem.

Per últim destacar les nostres quedades, tots els dissabtes de matí eixida amb bicicleta, i els primers divendres de cada mes, soparet de germanor, on ens reunim, parlem, o sols desconectem del dia a dia i ens centrem al nostre món, el de l’esport i el triatló!

Vols formar part de la nostra família? Sols has d’omplir el formulari d’inscripció que adjuntem. Pots provar durant 1 mes sense cap compromís abans de formalitzar la teua inscripció. De segur que t’agradarà!

Si tens qualsevol dubte o vols més informació, només has d’enviar-nos un correu preguntant-nos a inscripcionestriatloalzira@gmail.com o a través del següent enllaç: Inscripcions, i ens res et contestarem.

Salutacions, fins prompte!!!